sisustusta - remontointia - elämää

maanantai 25. kesäkuuta 2018

Uudet ruokapöydän tuolit

Heipähei,

Juhannukset on vietetty mökkeillen ja tänään palattiin töihin. Kesälomaan on vielä monta viikkoa joten aamukampaa ei vielä kannata viritellä. Toivottavasti kaikilla oli leppoisa Juhannus! 



Mutta nyt itse asiaan.

Meillä on lopultakin uudet tuolit ruokailutilassa. Kuukauden päivät oltiinkin ilman tuoleja. Huhtikuussa huudettiin Ruotsin Bukowskilta mustat ton-tuolit, mutta nehän eivät koskaan saapuneet meille. Tämä oli eka kerta kun sieltä jotain huudettiin ja taitaa myös jäädäkin ainoaksi kerraksi. Harvemmin tulee mistään negatiivisesta kirjoitettua mutta nyt pitää hiukan avata asiaa. Toimitusaika heillä on 1- 2 vkoa. Kun 2 vkoa oli mennyt aloimme kyselemään tuolien perään. Puhelimitse asiakaspalveluun oli mahdoton päästä ja sähköpostiinkin vastailtiin nihkeästi. Kun reilu kolme viikkoa oli mennyt eikä tuoleista ollut kuulunut mitään niin heiltä tuli sähköpostia la-su välisenä yönä että jos tuoleja ei haeta heidän Helsingin varastolta tiistaihin mennessä niin kauppa purkaantuun. Olimme ihan ymmällään koska olimme monesti kysyneet missä tuolit ovat että voisimme ne noutaa ja sitte tulee tuollainen sähköposti. Hauskinta tässä oli se että lopulta selvisi ettei tuoleja edes ollut terminaalissa ja lopulta niitä ei löytynyt mistään. Ensiksi saimme selityksen että ne olivat lähteneet Ruotsin päässä väärään kuljetusliikkeen autoon ja lopputulos oli että ne olivat hävinneet heidän varastoltaan. Mielenkiintoiseksi asian tekee se että käsityksemme mukaan heillä on ihan oikeatakin arvotavaraa myynnissä ja heidän logistiikka pettää näin pahasti. Lopulta 1.5 kk odottelun jälkeen purimme kaupan ja saimme rahat takaisin. Tässä välissä olimme ehtineet myymään vanhat tuolit pois ja tarve uusille tuoleille oli. 

Päädyimme tilaamaan tuolit netistä forme.fi  Tilaus tehtiin su illalla, maanantaina maksettiin ja tiistai aamulla puoli 9 tuolit olivat meille. Näin hommat pitääkin toimia. Olemme enemmän kuin tyytyväi-siä tuoleihin ja palveluun.  Forme on ainoa TON-kalusteiden valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Heillä on myös myymälä Sturenkatu 40, HelsinkiVoimme siis kokemuksemme perusteella lämpimästi suositella Formea

Tuolit ovat TON ja malli 30. Näin tuolia kuvaillaan "Ajattoman tyylikäs käsinojallinen tuoli nro 30 on ollut tuotannossa jo yli sadan vuoden ajan. Kauniin muotoilun lisäksi tuoli nro 30 on kevyt ja kestävä. Istuinosa saatavana myös rottinkisena ja verhoiltuna kankaalla tai nahalla. TON valmistaa tuolit Tsekeissä, Bystřice pod Hostýnem:ssä, jonne Michael Thonet perusti tuolitehtaan vuonna 1861." 







Loppu hyvin, kaikki hyvin. Emme voisi olla tyytyväisempiä tuoleihin  ja nyt meillä on kauniit tuolit. 

Mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa ja toivotaan että helteet palaavat takaisin!

Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin! Kiitos!