sisustusta - remontointia - elämää

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Vuoden 2017 ensimmäiset tuunaukset!

Heippa Hei!

Toivottavasti kaikilla on alkanut uusi vuosi hyvin. Meillä ainakin, ensimmäiset kodin tuunauksetkin on saatu aluilleen. Hyvä niin, koska niinhän se taitaa mennä että koskaan ei ole ihan valmista :)

Montaa maalattavaa seinää ei meillä koko kodissa olekaan mutta keittiön ja ruokailutilan päätyseinät olivat vielä maalaamatta ja niinpä loppiaisena päätin että nyt seinät saavat uuden värin. Alkuperäinen värihän oli beigeen taittava ja tietyssä valossa näytti hiukan jopa likaiselta väriltä niin harmaalla koko ilme raikastui kummasti. 

uusi seinän väri



vanha väri beigeen taittava



Viikolla piristin itseäni ja ostin Prismasta vaaleanpunaisia tulppaaneita. Niillä saa kotiin kyllä helposti kevään fiilistä. 

Joulupukillehan olin vihjaissut lahjatoiveita ja niinhän se oli että pukki oli muistanut toiveeni ja uusi kamera ( Canon EOS10) siellä lahjoista paljastui. Ennenhän en ole järjestelmäkameralla kuvannut joten taitaa keväällä olla edessä osallistuminen valokuvauskurssille. Kaikki muutkin lahjat olivat oikein mieleisiä, yksi pitkäaikaisista haaveista siellä myös oli BEdesign Deer-hylly. 




Sunnuntaiterkuin

Heidi

p.s Seuraavaksi olisi vuorossa yhden makuuhuoneen pintaremontointi. Tapetit on ostettu, kukakohan tulisi vielä irrottamaan vanhat tapetit seinästä.  Tapetin irroittaminen on se ikävin vaihe koko hommassa. Ai niin ja väliovetkin maalautettiin ennen joulua, niistäkin voisi tehdä ihan oman postauksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin! Kiitos!